AboutAssalamualaikum w.b.t
Salam perkenalan dari tuan blog

Nama diberi Nur Faezah. secara umumnya di kenali sebagai Faezah Mdnor. Most of my friends panggil saya Pae ( cara sebut : pa-e) . Kekja? Nama pena kat blog ni atau ya, saja gedik-gedik. Hahah, okay. panggil saya Faezah, semoga membawa kebaikan.

Blog ni wujud sejak 31 Disember 2011 ketika saya berusia 12 tahun. Usia blog dah mencecah 10 tahun (setakat 2021). dalam tahun 2015 baru start aktif berblog dan lebih teratur untuk berkongsi segalanya yang bermanfaat dengan silent readers semua. Sebelum ni kedekut nak kongsi ( LOL) // so, bermula 2016 saya ada buat personal business iaitu custom totebag di instagram @artotes.co . In shaallah, dijemput stalk.

Yang menarik pasal saya adalah apabila anda berfikir "kebahagiaan perlu dibina dalam diri sendiri bukan dicari (fahamkan)."

 Jadi, terima lah penulisan dan perkongsian saya yang tak seberapa ini tapi mungkin bermanfaat . Doakan kejayaan saya di dunia dan di akhirat! In shaa Allah

Status ( 2021 ) : Merupakan seorang pelajar Ijazah Sarjanamuda Sains (Sains Kimia) di Universiti Malaysia Terengganu yang struggle fully online class. Doakan saya dipermudahkan urusan dalam menamatkan pengajian ini. Doakan! In shaa Allah.

" Aku ingin menjadi 'orang tua' yang telah melalui 'zaman mudanya' tanpa perkara yang sia-sia dan waktu yang tersisa. "
 - Petikan buku "Aku Bukan Suparman " , Asyraf Farique.


For any inquiries :
ezahshumel99@gmail.com

No comments

Post a Comment

Komen anda amat saya hargai!

Copyright © Faezah Mdnor. Blog Design by SkyandStars.co