AboutAssalamualaikum w.b.t
Salam perkenalan dari tuan blog

Nama diberi Nur Faezah. Nama glamor Faezah Mdnor. Most of my friends panggil saya Pae ( cara sebut : pa-e) . Kekja pula nama pena dalam blog ni. 


(gambar latest April 2021)

Blog ni wujud sejak 31 Disember 2011 ketika saya berusia 12 tahun. Usia blog dah mencecah 10 tahun (setakat 2021). dalam tahun 2015 baru start aktif berblog dan berkongsi segalanya yang bermanfaat dengan silent readers semua. Sebelum ni kedekut nak kongsi ( LOL) // so, bermula 2016 saya ada buat personal business iaitu custom totebag di instagram @artotes.co . In shaallah, dijemput stalk.

Yang menarik pasal saya adalah apabila anda berfikir kebahagiaan perlu dibina dalam diri sendiri bukan dicari (fahamkan) . Jadi, terima lah karya dan perkongsian saya yang tak seberapa ini tapi mungkin berisi dan berguna . Doakan kejayaan saya di dunia dan di akhirat! In shaa Allah

Status ( 2021 ) : Merupakan seorang pelajar Ijazah Sarjanamuda Sains (Sains Kimia) di Universiti Malaysia Terengganu yang struggle online class. Doakan saya dipermudahkan urusan dalam proses menyiapkan FYP dan berhasrat untuk sambung pengajian Master of Science. Doakan! In shaa Allah.

" Shoot for the moon, even if you miss you will land among the stars."


For any inquiries :
ezahshumel99@gmail.com

No comments

Post a comment

Komen anda amat saya hargai!

Copyright © Faezah Mdnor. Blog Design by SkyandStars.co