Penulis blog

Assalamualaikum w.b.t
Salam perkenalan dari tuan blog

Nama diberi Nur Faezah bt Mohamad Nor. Ada beberapa panggilan seperti Faezah dan Pae. Most of the time, kawan-kawan panggil saya Pae ( cara sebut : pa-e) . Kekja pula nama pena dekat dalam blog ni. 


(gambar paling sopan sepanjang Syawal 1438H)

Blog ni wujud sejak 31 Disember 2011 ketika aku berusia 12 tahun. Usia blog dah 9 tahun (setakat 2020). dalam tahun 2015 baru start aktif berblog dan berkongsi segalanya yang bermanfaat dengan silent readers semua. Sebelum ni kedekut nak kongsi ( LOL) // so, setakat 2016 saya ada buat personal business iaitu project totebag di instagram @artotes.co . In shaallah, dijemput stalk.

Yang menarik pasal saya adalah apabila anda berfikir kebahagiaan perlu dibina dalam diri sendiri bukan dicari (fahamkan) . Jadi, terima lah karya/ entry/ review/ tips/ resepi/tutorial yang tak seberapa ini tapi mungkin berisi dan berguna . Doakan kejayaan saya di dunia dan di akhirat! In shaa Allah

Status sekarang ( 2020 ) : Seorang pelajar Sarjanamuda Sains Kimia di Universiti Malaysia Terengganu dan tengah tunggu boyfriend masuk meminang. lol 


For any inquiries :
ezahshumel99@gmail.com

No comments:

Post a comment

Komen anda amat saya hargai!

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI