Faezah Mdnor Official Blog
About me Linkies Dapur Kekja My diary Tarbiah Hati

Nur Faezah bt Mohamad Nor
BLOGGER | MALAYSIA
what are our preparation to die tomorrow?
Status: A blogger since 1st January 2011

orang usha blog

Tagboard



Contact Me
Instagram


Blog archive

  • My little Travel : #FoodHunterSatisfied
  • Interview TESL di UiTM Jengka
  • Totebag by Faezah Mdnor (@artotes.co)
  • Result SPM16
  • Women Backpack Terkini
  • Shaklee : Vita-C Plus
  • Baby Journal
  • Kekja A Babysitter
  • Respect My (PMS)
  • PENGUMUMAN PEMENANG GIVEAWAY


  • This Blog Sponsored by :



    Followers!



    Shaklee : Perfomance Drink
    Thursday, 11 May 2017 | 0Comment(s)

    Assalamualaikum semua. Next #MyProductShaklee is Perfomance Drink. Apa bestnya Perfomance Drink Shaklee? Tidak bergas langsung. Minuman isotonik yang membantu meningkatkan tenaga! Ini juga merupakan minuman para atlet negara. Yes! Diiktiraf okay! Sebab tu yakin untuk bantu saya dalam bersukan.

    Masa bila nak minum nih? Minummmm pabila ingin bersukan dan semasa bersukan. Maksudnya, sebelum bersukan atau buat kerja-kerja berat. Bancuhlah Perfomance Drink ini dan minum. Seriously, korang tak perasan pun yang korang dah buat banyak kerja berat dan tak penat. So ini feedback saya, 


    Untuk dapatkan consultant free tentang Shaklee boleh contact 014-5010786 (Dieyla) , stalk ig superstardieyla dan scroll blog ohmyvitamin.blogspot.com . Is it clear?

    Taknak cerita banyak nanti dikatakan indah khabar dari rupa. Okay, sila cuba dan rasalah sendiri. Memang Perfomance Drink membantu banyak dari segi perkara memerlukan tenaga. Ok! dah dapat dah apa yang perlu di cari bila badan rasa letih nanti. Korang?



    FUTURE
    PAST