Perkhidmatan blog saya

Servis free/paid review

Blog saya turut menawarkan servis free/paid review berserta syarat-syarat tertentu dengan harga yang berpatutan . Untuk free review, satu entry khas untuk review barangan/produk anda di mana ayat disediakan oleh anda sendiri dan entry review itu hanya akan berada di blog saya selama 24jam sahaja. Kemudian, akan di delete.

Untuk paid review pula, satu entry khas untuk review barangan/ produk anda mengikut ayat anda sendiri atau pertambahan review saya sendiri. Bergantung kepada tuan punya review dan entry review itu akan kekal di blog saya, tidak akan di delete kecuali dinyatakan oleh tuan punya review untuk di delete atau sebagainya.

Saya hanya akan menerima review untuk barangan/produk yang tidak melanggar undang-undang dan syariat Islam. Jika yang sebaliknya berlaku, saya akan terus menolak tanpa kompromi. Harga yang ditawarkan untuk paid review adalah RM20-50 mengikut panjang entry dan item gambar yang diletakkan dalam entry blog saya.

Saya juga berminat untuk bekerjasama dengan mana-mana syarikat untuk mewar-warkan produknya dengan syarat saya faham dan mudah untuk saya bekerjasama dengan anda. In shaa allah


Sekiranya berminat, sila hantarkan butiran barangan/produk yang hendak di-review-kan dengan lengkap pada email saya :

| ezahshumel99@gmail.com |


Sincerely,
Faezah Mdnor

No comments

Post a comment

Komen anda amat saya hargai!

Copyright © Faezah Mdnor. Blog Design by SkyandStars.co