Sunday, 21 February 2021

Kekja Review : ATOMY (Sandwich Laver Slice)

Setiap petang selalu korang buat apa? Kekja selalunya tengok kdrama, dengar lagu, menyanyi atau berjalan kat luar rumah tengok pemandangan hijau.Tak menentu juga, macam harini tetiber nak update blog. hehe! apapun semoga masa terisi dengan perkara yang berfaedah. In shaa Allah. 



ok ok tahu tak sabar kan nak tahu pasal Sandwich ni? Yeee Kekja pun ingat sandwich is like sandwich yang selalu makan waktu breakfast. Tapi macam tak logik lah kalau sandwich tu boleh naik poslaju, confirm berkulat kan? --- so this one, sandwich laver dengan pelbagai inti. Kekja pun macam wow, amazing sangat ni. Haha. So bentuk sandwichnya macam ni,



just like kerepek. Sedap buat kudapan. level-level kerepek pisang tapi yang ni macam kudapan feeling kaya. lol - OK SERIUS. if korang minat gilos makan dry seaweed jenama Tao Kae Noi plastik merah untuk spicy tuh. Confirm korang akan minat yang ni jugak. Eh ada perisa spicy ke Sandwich Laver ni? Alaaa spicy takde. Dia ada 4 flavor itu sahaja which is Red Wheat, Purple Rice, Alomand Rice and Pumpkin Seed Slice. So, Kekja suka yang mana? Kekja suka Purple Rice and Red Wheat! Combination flavor tu kena dengan dry seaweed tu. Good taste!

Almond rice, pumpkin seed slice tak sedap ke? Sedap jeeee, cuma bukan taste kiter. Kalau awak minat kekacang, Almond Rice sedap pada awak. Mesti macam curious kan? nak-nak peminat setia dry seaweed nih. hmmm siap!
.
join ahli ATOMY for free pastu, shopping online dekat website dia. Ubat gigi, pencuci, sabun, skincare pastu pastu hm banyak product dia. Kalau korang nak try, boleh comment kat bawah ni tau!

See you next post.


No comments:

Post a comment

Komen anda amat saya hargai!

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI