Sunday, 16 April 2017

K-drama Online (Mobile)




( Runningman lah ofkos )


Ma shaa Allah, dah masuk bulan April dan masih terkedek-kedek di rumah. Hai, buatpa tu para petani yang menanam anggur tak berbuah tu? Oh- masih menanam aggur. NEVER MIND lah.. okay nak share sikit application apa yang sesuai atau digunakan untuk tonton movie/kdrama secara online guna handphone. Saya dah dapat jawapannya! iaitu apps VIU , berikut adalah icon apps VIU





Sekiranya korang nak tengok secara online melalui apps ini, ofcourse lah internet diperlukan. Tapi, korang juga boleh download movie/kdrama untuk ditonton semasa ketiadaan internet. Yey! Hm, tak cukup membanggakan ke?! Pergilah install tuh.. SEKARANG! ok. dahlah, nak sambung tengok Jong Kook.. . Bye
 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI