Friday, 27 May 2016

Cuti 2 Minggu (Ramadhan Al-Mubarak 2016)

Assalamualaikum. Alhamdulillah, alhamdulillah syukur dah tamat exam mid-year. Lega sikit rasa, even tak lah study hard core mana pun tapi mental yang hard core.em MAKA bermula lah CUTI PERTENGAHAN TAHUN. kau jangan ye ye sangat CUTI . Ada yang berkirim ni hah




ok gigihnya. SPM PLANNER sangat, heheh.. adalah 8subjek homework. Haish sikit jelah, mana ada banyak. tapi masih menaip blog lagi ni. Nampak tak? Haha. okay, di kesempatan ini saya nak mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK (membawa keberkatan) dan SELAMAT BERPUASA. Semoga Allah sampaikan kita pada Ramadhan tahun ini, yaallah aamiin. Hidup kena serious tau, jangan pandang remeh perkara baik. Pastikan kita dapat jadi orang yang terbaik, biar orang kata kita tamak. Tamak nak buat semua amalan wajib dan sunat, kalau boleh nak buat semua. Alhamdulillah syukur kalau macam tu, even tak istiqomah TAKPE. at least korang pernah capai tahap tu. Insyaallah bila Allah kurniakan korang rasa 'kemanisan iman' , korang akan rindu nak buat amalan baik banyak-banyak. Kalau korang dah bangkit, then jatuh semula. Tolonglah JANGAN GIVE UP. itu semua dugaan dan jangan let-go macam tu je. Chill, bertaubat dan kembali jadi baik. Bila dah jadi baik, lepastu TER-jadi macam dulu. TAKPE, bangkit lagii dan bertaubat.
Setiap kali dh bertaubat tu, ubah lah cara kita supaya tak jatuh lagi dah. Okay? Inshaallah, sama-sama lah kita ye. hihi

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI