Monday, 19 December 2016

Bloglist Tarbiah








Assalamualaikum, sebagai seorang blogger semestinya banyak topik yang kita nak share tapi kadang tu terbantut oleh macam-macam halangan tak di duga , sampailah satu saat itu yang ditakdirkan apabila button "Publish" ditekan. Lega. Kalau boleh hari-hari nak update blog tapi sayangnya, hanya tajuk entry je yang terlintas. Pengisian belum pasti padat dan tepat. Okay, siap mukadimah tengahari ni.

Ceritanya, saya nak berkongsi beberapa link blog atau page blogger yang berkongsi ilmu bermanfaat. Perkara yang baik, elok di kongsi bersama. Ye dak geng? Okay, walaupun banyak page/blog yang saya listkan. Tak semua saya baca sebab kekangan masa dan sakit mata jugak hadap komputer lama-lama. So, harap yang rajin membaca tuh. Boleh mengisi masa anda dengan "blogwalking" dan baca pengisian mereka ini. In shaa allah



1- Zahirah Zamree  http://zhrhs.blogspot.my/
2- Tarbiah Sentap   - http://www.tarbiahsentap.com/
3- Ilmu Al-Quran    - http://ilmufromalquran.blogspot.my/



buat masa ni, saya kongsikan tiga link sahaja. Ini pun, ada beratus entry yang korang boleh baca. In shaa allah, manfaatkan masa yang ada. hehe :)
 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI