Tuesday, 27 December 2016

Appreciation Post

Assalamualaikum! di sebabkan blog ini dijadikan medium penyampaian dan perkongsian. Maka harini, tentang diari pula. Alhamdulillah, thanks to Allah and to this boy - adam syakir . Thanks a lot beb sebab tolong promote totebag dari @artotes.co . Saya anggap dia adalah perantaraannya. Syukur. Mungkin 2 in 1 lah. Semoga yang baik-baik untuk awak. Saya taknak terlepas moment menghargai yang datang dan pergi. So, semoga kita buddyz gituh. LOLOLL

Setakat ni hati belum tergerak dan terdetik untuk post gambar dia, and i'll never do that?  walau dia yang suruh. Hahaha. Sorry beb. Tapi aku nak kau tahu yang aku sangat hargai kau. Serius. EHEM EHEM jangan sentimental sangat please?


Okay then, setakat ni saya baru sahaja CLOSE ORDER untuk totebag. First time lah jugak, ramai yang whatsapp dalam masa terdekat untuk order tapi sayangnya. Stock dah tak banyak sebab dah akhir tahun. So, mohon menunggu BATCH 4 next year! tak lama dah next year tuh. Hm, saya belajar banyak perkara bila dah start "gelabah itik" dengan order, pos, lepastu kerenah customer yang comel excited kalau boleh order harini esok pos, (saya bukan mesin)  dan takde orang nak tolong hantar pergi pos barang. Allahu rabbi, cukup sabar ye hadap semua ni. Saya baru belajar, dan saya suka belajar sendiri. Alhamdulillah, maka kesimpulannya adalah terus bersabar dan cekap dalam planning.


27/12/2016 : First time girlboss turun padang. First time pergi pos barang, memang buat muka tak malu. Tanya je siapa-siapa kat situ dan rupanya senang sangat lah pos barang nih. Malu jeh! Takpe, dah memang tak tahu langsung. BLURRR dan terpinga-pinga macam penguin weh


Terima kasih tak terhingga kepada sahabat "mok" saya, @sh_rashidah . Dia lah yang tolong rempit sama beli barang dan pos barang. May Allah bless you, sayang! 

/

Upah untuk awak semua yang rajin baca entry saya. 100% hand-drawn&painted by fzhmdnr (me) , totebag dan totecase exclusive dari @artotes.co


  




Sekiranya berminat, boleh follow ig @artotes.co di samping "Turn On Notification" atau whatsapp 011-1994 5954 . Tapi sekarang close order tau , mohon stay tuned untuk Batch 4 :) 



 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI