Friday, 9 January 2015

Happy New Year 2015!






Assalamualaikum wbt .

Pae nak wish Happy new year  :D even harini dah 6th January 2015 huhuhu. hm dah form 4 , dah 16 tahun . cepatnya masa berlalu mcm awan tu jugak wkwkwk . so , ada azam tak tahun ni ? ye ade ade . huhu , sama je tiap tiap tahun nk buka buku baru lah .. start a new life :D tinggalkan cerita lama 2014 dan keep moving forward . yeh yeh! Semoga iman terpelihara dan menjadi wanita solehah . one day , insyaallah . doakan lah ye dan pae pun berusaha juga . kalau dulu tak kisah sangat pasal pemakaian sbb zaman kanak kanak kurus kering kerepek , tpi sekarang dh banyak kena ubah sbb dah besarkan. dah remaja . banyak kena jaga :) Insyaallah , semoga kawan kawan pae pun menuju ke arah yg sama . Aaamin . Sorry , pae jarang update blog ni . Insyaallah tahun ni kalau free , pae update blog lah . dah lama sangat terbiar blog ni , dah bersawang  siap ade labah labah . ok saje melawak .. Hahah okayy anywayyy , hope semuanya okayy tahun ni . everything okay! yeh yehhh . Hahaha *tkdeidea . dah dah , chaw dlu . bye :)
 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI